skip to Main Content
Trucuri și Sfaturi Pentru Gradina Sa Arate Fabulos Tot Anul

Trucuri și sfaturi pentru gradina sa arate fabulos tot anul

Cei mai mulți dintre noi au ceea ce scriitorii grădinii numesc o “mică grădină”, ​​dar o numim grădină de dimensiuni perfecte.

Dacă este suficient de mare pentru a sta, destul de mare pentru câteva plante, suficient de mari pentru a face o priveliște minunată din interiorul casei, atunci grădina nu este mică, este doar așa. Și dacă o tratezi corect, ea va răsplăti cu zâmbete pe tot parcursul anului.

Reguli

În general, regulile trebuie să fie, dar aceste 7 vă vor ajuta să obțineți cele mai bune rezultate din spațiul dvs.

1. Întotdeauna lucrați mai întâi la vedere din interiorul casei. Având în vedere climatul nostru, cea mai mare parte a plăcerii grădinii tale va fi să te uiți la ea, mai ales dacă ai un fotoliu favorit sau un loc de spălat – asta e viziunea de a acorda prioritate.

2. Du-te pentru forme geometrice îndrăznețe pentru terasă și gazon, și dacă aveți îndoială lipiți de linii drepte – acestea sunt mai ușor pentru a obține dreptul. S-ar putea să pară că curbele vor aduce moale într-o grădină, mai ales într-o grădină oraș sau oraș, dar într-adevăr, spațiile exterioare se înmoaie foarte repede, iar cele mai bune modele contrastează delicatețea plantei împotriva curățeniei și credibilității marginilor.

3. Țineți-o simplă și amintiți-vă că “regula celor trei” se aplică majorității lucrurilor din grădină. Deci, utilizați maximum trei tipuri de materiale pentru pardoseli. De exemplu: iarbă , gresie și pietriș. Acest lucru va da o coerență și o coerență grădinii tale, care va fi invidia tuturor celor care merg acolo. Este posibil să obțineți o grădină care să arate bine cu o varietate mai mare de materiale, dar este și mai dificilă și de ce face viața mai dificilă?

4. Regula de trei se aplică și culorilor pe care le folosiți – pentru pictarea gardurilor, a plantelor, pentru accesorii și pentru mobilier. Limitați acea paletă și grădina dvs. va arăta mult mai bine.

Lumina si intimitatea

5. Lumina are importanță. Nu doar pentru că sunteți acolo, ci pentru toate acestea, din punctul de vedere al casei. La ora patru, într-o seară de iarnă, grădina dvs. trebuie să arate ca “wow”, așa cum se întâmplă la amiază în timpul verii. Încercați să stratificați iluminatul. Primul strat este pentru practicabilitate: luminează pașii, zonele de ședere, căile. Apoi, aprindeți toate caracteristicile pe care le aveți: caracteristici de apă , copaci mici, suprafețe interesante ale pereților. În cele din urmă, adăugați un strat foarte subtil de lumină la nivelul gleznei pentru a face strălucirea întregului loc. Dacă aveți aceste trei circuite diferite, puteți să le amestecați și să le potriviți pentru diferite efecte. Recomand si articolul Procedura montaj rulou Iasi

6. Întotdeauna gândiți-vă la intimitate. Este neobișnuit să găsiți o grădină mai mică, care nu este trecuta cu vederea într-un fel, dar cu un arbust dispus cu atenție sau o linie de grădină de-a lungul vârfului unui gard, este posibil să minimalizați problema. Gândiți-vă și la locul unde vă așezați zona de ședere; ar putea exista un colț al grădinii care este complet privat.

7. Pentru majoritatea oamenilor, grădinile sunt în principal pentru a sta astfel încât să vă gândiți foarte mult la mobilier . Vrei să te așezi la o masă și să faci o sală de mese în aer liber? Sau vrei sa te relaxezi pe canapele si sa iti faci gradina intr-o camera de zi in aer liber? Dacă sunteți norocos, puteți avea spațiu pentru ambele, dar atunci merită să vă gândiți la locul în care trebuie să fie plasate fiecare – ce oră din fiecare zi devine soare în fiecare zonă? Vedeti si articolul Idei pentru gradini mici

Planul perfect

“Diverse dar cu limita” este regula pentru plantele din grădini mici. Orice listă de plante doriți în grădina dvs., înjumătați-o și apoi repuneți-o din nou pe jumătate. Cu plantele, regulile sunt la fel ca cele pentru structură – cu atât mai simplu, cu atât mai bine. Aveți grupuri mari de o varietate limitată de plante – nu numai că acest lucru ar părea uimitor, dar va contribui și la întreținere.

Și dacă grădina dvs. poate fi văzută din interiorul casei, acordați prioritate plantației de iarnă pentru a obține că toată priveliștea importantă din casă arătând o notă de vârf în toate lunile mai întunecate. Există un cuvânt bun în grădini: “Dacă puteți obține grădina arătând bine în decembrie atunci mai și iunie vor avea grijă de ei înșiși.”

Plantele sunt puternice

1. Structura de iarnă va fi cheia pentru obținerea dreptului de vedere pe tot parcursul anului. Du-te pentru tufișuri sau alte plante, plantare veșnic verde pentru a punctua grădină și să-i dau forma în timpul iernii.

2. Dar nu uitați de “wows”. Uita-te pentru plante izbitoare care se desfășoară pe o perioadă lungă de timp. Lavanda este un adevărat câștigător cu flori vara și, dacă este tăiat în toamnă, va arăta bine și pe tot parcursul iernii.

3. Becurile de iarnă precum crocus și lalele vor oferi un spectacol senzațional prin iarnă. Cu cât culorile sunt mai strălucitoare, cu atât mai bine cu culorile, astfel încât acestea vor sta în fundal.

4. Gardurile sau pereții vor oferi, de obicei, un fundal excelent pentru alpiniști . Trachelospermum jasminoides  și Clematis armandii  va oferi acoperire pe tot parcursul anului și apoi să se gândească la trandafiri pentru a asigura impactul prin vară.

5. Trandafirii sunt foarte utile atât pentru parfum, cât și pentru culori și întotdeauna merită să ne gândim la mirosuri într-o grădină mică – grădini mici sunt locurile perfecte pentru a fi apreciate. Honeysuckles în jurul ușii din spate și a ferestrelor va wafa în miros prin toată vara.

Modificări sezoniere și actualizări accesibile

1. Becurile sunt excelente pentru a aduce culoarea sezonieră, nu doar în primăvară. Deci, la fel ca și narcisele și lalelele, căutați becuri de vară, cum ar fi agapanthus sau aliuri, pentru o adevărată stropire în timpul verii. Încercați să plantați în containere mari sau în ciorchine mari pentru a obține cel mai mare impact.

2. Bucurați-vă de camera dvs. în aer liber ca o cameră de interior, deci aduceți buchete de flori tăiate, schimbați pernele sau aruncă. Deplasați iluminatul și mobilierul în jurul pentru a obține un aspect nou, așa cum ați face în camera dvs. de zi.

3. Caracteristicile de apă nu trebuie să fie extrem de costisitoare. Există autoconstrucții, cele cu energie solară disponibile pentru sub 50 de lire sterline – doar dreptul de a da grădinii tale un impuls.

4. Scoateți vopseaua – vopsiți gardul, peretele sau o bancă doar pentru o prospețime instantanee la aspectul grădinii tale. Mereu mergeam spre culori ușoare pentru a sări lumina și a face grădina să pară mai curată și mai mare.

5. Nu uitați un simplu curat și curat – cantitatea de aglomerație care se acumulează în grădini este fenomenală . Și este deosebit de important să curățați prin iarnă. Păstrarea pavajului curată și ordonată va face ca întregul spațiu să se simtă mai bine. Sugerez si articolul Sfaturi instalare sistem irigare Iasi

Păstrați gradina curata

1. Un aspect simplu vă va ajuta cu întreținerea, dacă puteți vedea unde trebuie să fie margini, este mai ușor să le păstrați bine.

2. Păstrați varietatea de plante în jos pentru a menține munca în jos – dacă aveți doar trei sau patru tipuri diferite de plante veți avea un loc de muncă mult mai ușor să aibă grijă de ei.

3. Gândiți-vă cu atenție la gazon . Iarbă necesită tăiere regulată în timpul verii și poate necesita întreținere și în timpul iernii. Dacă nu aveți timp sau voință, gândiți-vă la iarba artificială sau transformând spațiul într-o grădină din curte și pierzând în întregime iarba.

4. Depozitarea în grădină este ușor de trecut cu vederea, dar este mult mai ușor să vă îngrijiți dacă aveți un loc pentru a pune lucrurile.

5. Și să nu uitați un loc pentru a pune ceea ce ei numesc în “arisings” de comerț, care este orice flori moarte sau tăiat bucăți de plante și buruieni. Dacă există un loc ușor de pus toate acestea, viața dvs. de grădinărit va fi mult mai ușoară.

Mari greșeli de evitat

1. Peste complicarea unei mici grădini este probabil cea mai frecventă greșeală. Pătrunzând în multe materiale diferite, multe zone și o mulțime de tipuri diferite de plante vor duce la o privire confuză asupra spațiului tău.

2. Fii atent cu aceeași pavajul interior și în exterior. Se pare că este o idee bună să lăsați spațiul să curgă, dar în realitate, pavarea exterioară va provoca mult mai mult vreme și va schimba culoarea.

3. Aveți grijă de canalele de drenare și acoperă în jurul casei, ele pot fi foarte urâte. Există câteva soluții foarte inteligente acum cu canale înguste, dar o alternativă este doar pentru a scoate capacul coborât cu câteva centimetri și să îl acoperiți cu pietriș.

4. Trasarea plantelor în loc de buruieni sau lăsarea buruienilor să preia controlul,deoarece arătau ca și florile, este una dintre cele mai frecvente greșeli și poate chiar să vă distrugă încrederea. Este un alt motiv să rămânem la o gamă foarte limitată de plantare. Cu mai puține tipuri de plante, veți ajunge să le cunoașteți mult mai repede și veți putea observa o buruiană la cincizeci de pași.

5. În cele din urmă, cea mai mare greșeală este să eviți să faci ceva despre gradina ta. Grădinile pot fi spații minunate pentru a vă folosi și pentru a vă oferi vederi pe care să le priviți. Chiar dacă nu sunteți grădinar, grădina voastră poate și vă va da atât de multă plăcere dacă îi dați o șansă.

Chestii de lux si relaxare

Scaunul este întotdeauna o mare investiție de lux în grădina dvs. Nu numai că arată foarte bine și se adaugă designului, dar de fiecare dată când vă așezați, vă mulțumiți pentru că ați stropit. Canapele din rattan și fotolii par a fi o grămadă de bani, dar sunt atât de frumoase încât să se uite și sunt confortabile să stea pe ea ar putea fi în valoare.

Link partener de continut web Realizare site de prezentare Iasi – sfaturi de structura web design .

Când vizitați orice site web, acesta poate stoca sau prelua informații pe browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Controlează-ți aici serviciile personale de cookie-uri.

Privacy Settings saved!
Setările de confidențialitate

Când vizitați orice site web, acesta poate stoca sau prelua informații pe browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Controlează-ți aici serviciile personale de cookie-uri.

Aceste cookie-uri sunt necesare pentru funcționarea site-ului web și nu pot fi oprite în sistemele noastre.

Pentru a utiliza acest site web, utilizăm următoarele cookie-uri necesare din punct de vedere tehnic: wordpress_gdpr_allowed_services, wordpress_gdpr_cookies_allowed, wordpress_gdpr_cookies_declined.

Decline all Services
Accept all Services
Back To Top