skip to Main Content

Sugestii amenajari

Sugeram cele mai bune optiuni pentru client si dorintele acestuia tocmai pentru a ne asigura ca beneficiati de cele mai bune servicii in acest sens.

DESIGN gradini

Avem multe idei creative pe care de abia asteptam sa le punem in practica. Colaboram cu dvs. pentru a transforma gradina ideala din vis in realitate.

Personalizari

Fiecare gradina realizata este unicizata printr-o serie de elemente aparte si imbinana nuante de gazon, pomi ornamentali sau decoratiuni specifice.

Irigatii mecanice

Sunteti o persoana ocupata si nu aveti nevoie de o grija in plus? Cu ajutorul sistemelor noastre de irigatii mecanice udatul gradinii nu mai reprezinta o grija.

Eco-Friendly

Suntem preocupati de protejarea mediului inconjurator, drept pentru care toate produsele folosite la infiintarea gradinii dvs. sunt eco-friendly.

Mentenanta

Cea mai dificila parte in a avea o gradina este intretinerea acesteia. Oferim si servicii de mentenanta si ne ocupam de bunastarea plantelor dvs.

Solicita oferta completa!

Pentru a solicita o oferta completa in ceea ce priveste serviciile Cooperativei Sociale Verde Pentru Voi va invitam sa ne contactati la numarul de telefon 0744 697 710 sau la adresa de e-mail office@verdepentruvoi.ro.

Back To Top